КрАСЗ за 8 місяців збільшив виробництво автомобілів майже в 2 рази - до 3734 шт

Виробниче об'єднання "Кременчуцький автоскладальний завод" (Полтавська область) у січні-серпні 2013 р. порівняно з відповідним періодом 2012 р., збільшило виробництво автомобілів в 1,9 рази або на 1744 шт. до 3734 шт. 

Виробниче об'єднання "Кременчуцький автоскладальний завод" (Полтавська область) у січні-серпні 2013 р. порівняно з відповідним періодом 2012 р., збільшило виробництво автомобілів в 1,9 рази або на 1744 шт. до 3734 шт. Про це сказано в повідомленні підприємства, переданому в міськвиконком Кременчука.

За даними підприємства, завод працює в залежності від постачання комплектуючих і замовлень.

У травні на КраСЗ відновлено крупновузлову зборку китайських автомобілів Geely.

Кременчуцький автоскладальний завод (КрАСЗ) спеціалізується на великовузловому складанні автомобілів, виконанні передпродажної підготовки, гарантійного та післягарантійного обслуговування автомобілів. Підприємство входить до групи компаній "АІС".

Як повідомляє "Укравтопром", за попередніми даними в Україні в серпні 2013 р. було вироблено 5 тис. 769 автотранспортних засобів, що на 14,1% більше, ніж у липні, і на 21% менше аналогічного показника минулого року. За вісім місяців показник скоротився на 46%.

Автовиробники вважають, що дещо поліпшити критичну ситуацію в галузі допомогло введення додаткових мит на імпорт автомобілів, і введення утилізаційного збору, і очікують подальших кроків з підтримки автовиробництва і стимулюванню споживчого попиту.