КрАСЗ за 10 місяців 2014 р. виробив 7,3 тис. авто

Виробниче об'єднання "Кременчуцький автоскладальний завод" (Кременчук, Полтавська обл.) у січні-листопаді 2014 р. виробив 7 349 тис. автомобілів, що відповідає аналогічному періоду 2013 року.

Виробниче об'єднання "Кременчуцький автоскладальний завод" (Кременчук, Полтавська обл.) у січні-листопаді 2014 р. виробив 7 349 тис. автомобілів, що відповідає аналогічному періоду 2013 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

Відзначимо, що "Кременчуцький автоскладальний завод", що входить в групу компаній "АІС", з 1 серпня припинив випуск автомобілів.

"Система існуючих тарифних норм робить імпорт автомобілів більш вигідним, ніж виробництво. Тому керівництво АІС прийняло рішення про призупинення нашого виробництва. Зібрані на заводі раніше автомобілі будуть завозитися в країну в готовому вигляді", - сказав директор заводу Микола Черниш.

При цьому він зазначив, що внаслідок економічної кризи попит на автомобільному ринку впав у два рази.

"Кременчуцький автоскладальний завод" (КрАСЗ) спеціалізується на великовузловому складанні автомобілів, виконанні передпродажної підготовки, гарантійного та післягарантійного обслуговування автомобілів. Підприємство входить до групи компаній "АІС". КрАСЗ у 2013 р. збільшив обсяги випуску автомобілів в 3 рази - до 9 тис.

Нагадаємо, "Кременчуцький автоскладальний завод" за 9 місяців 2014 р. збільшив виробництво в 1,6 разів - до 7,3 тис. авто.